15 juni

Hej babes, ni som fortfarande kikar in här är fan riktiga babes må jag säga. Idag har min kära lilla pappa fyllt 48 år så jag har varit ledig och vid 4 åkte jag och firade honom med la familia hemma i Vänge. Allt är så grönt och fint där nu med tanke på att vi inte haft den bästa starten på sommaren. Vi kunde inte ens sitta utomhus och det är den 15 juni. Blir lite ledsen när jag tänker på det. Jaja. Egentligen gör det inte mig något för jag jobbar ju ändå fram till v30 så. 
 
Jaja. Det bjöds på smörgåstårta och till efterrätt var det glass och jordgubbar. Mums, verkligen. Fick även träffa systers pojkvän för första gången vilket var kul. Ska ta och göra kväll nu jag, skönt att för engångsskull få gå och sova tidigt. Gör det väldigt sällan nu för tiden. Hörs babes.
0 kommentarer

The golden year gala

 
0 kommentarer

11 juni.

Åh hej. Jag har ju inte varit så himla aktiv här på sistone får man ju lov att erkänna. Och jag som sa att jag hade så mycket att berätta när jag bloggade senast, för en månad sen typ. Obviously not. Jaja. Sommaren har typ tagit sig till Uppsala. Och jag har 5 veckor kvar till semester ungefär. En sommar med två utomlandsresor bokade. Helt sjukt. Vill bara bli brun nuuuu. Är så blek. Har varit ledig idag och gick ut till parken vid mig och damn, jag lyser verkligen. Så blek är jag. Får jobba på den biten med andra ord. Om 2 tilmar har jag träning, inte kunnat vara med på en enda träning på hela försäsongen pga jobb men nu så, äntligen! Ska börja laga mat nu så att jag inte får håll. Lovar att det ej dröjer lika lång tid tills nästa gång vi hörs!
0 kommentarer