2/4

Två snaps från igår & idag. Både idag och igår har jag haft en sån massiv mensvärk, det har varit stört. Speciellt igår. Men men. Jobbat både igår och idag och ska likaså göra det imorgon torsdag och på fredag. Skönt dock att jag åkte direkt efter jag slutat idag och tränade med laget, intervaller och styrka. Intervaller på 3x1 minut, vila 3 minuter och så det ggr 3. Är verkligen född till att springa intervaller, hatar långdistans löpning så mycket. Nu ska jag hoppa in i duschen, varit hemma i mer än en timme men fortfarande inte kommit in i duschen än pga helt slut. Adjöken.
0 kommentarer

19:09

Är alldeles för liten och klen för att klara div 2. Behöver dock typ en personlig tränare för att få motivation till att skaffa gymkort. Och jag behöver en annan sport-bh med icke så bred rygg!
0 kommentarer

Fredag, lördag, söndag

I fredags jobbade jag mitt sämsta pass, 13-20.30 och sen åkte jag bara hem och dog och somnade typ vid halv 11. I lördags jobbade jag 11.30-20 och efter det åkte jag hem till Annas föräldrar i järlåsa och firade Anna med hennes släkt. Köpte med mig lite rosor, rosa såklart och blev bjuden på smörgåstårta. Åkte hem därifrån vid kvart i 12 så jag hann krama min bästavän på 12 slaget. "She’s my person. If I murdered someone, she’s the person I’d call to help me drag the corpse across the living room floor. She’s my person." — Dr. Cristina Yang 
 
Vaknade halv 9 på söndagsmorgonen eftersom jag skulle springa I'm a runner loppet som Linda i mitt innebandylag annordnar. Fick inviga mina nya träningskläder samt åstadkom väl en helt okej tid. Långdistanslöpning är inte min grej för fem öre. Intervaller av alla sorter är mer min grej. Fick grillat till lunch som pappa jag och Kalle ordnade och vid 3 bar det iväg till jobbet där det var helt stööööööört mycket folk. Har fortfarande inte återhämtat mig än trots en hel natts sömn. Sen var det ju morsdag igår också, hann knappt träffa henne något eftersom vi båda jobbade och jag kom ju hel vid halv 12 men köpte en fin blomgrupp på jobbet som hon fick imorse!

Jag ska inte göra ett skit idag förutom träning vid slottet ikväll, backintervaller tror jag det är idag. 
1 kommentar