18.27

Imorse var det molnigt när vi vaknade så jag höll på att börja gråta för att jag trodde att jag skulle missa en soldag. Men icke då! Idag har jag dessutom vågat mig på att sola topless på stranden. Vill få en fin bränna! 5 soldagar kvar, på onsdag klockan 1 åker vi hem. Underbart här nere.
0 kommentarer

Kväll nummer 3

 
0 kommentarer

De senaste dagarna:

I tisdags var jag och Wille hos Anna och solade och sen när Anna skulle jobba åkte vi förbi Luthagen och fick Wille klippt innan vi åkte vidare mot strandsjön. 
 
I onsdags öppnade jag på jobbet så jag slutade två och efteråt åkte jag till wik där mina kusiner och pappa och Kalle var. Vid halv 6 kom jag hem och började fixa mig, körde nämligen en spontan utgång med två jobbarkompisar på kvällen. Så blev birger för oss, blev aningen för full så jävlar vad jobbigt det var att jobba 16-22.15 på torsdagen. 
 
I fredags jobbade jag 9.45-18.40, vart ett omgjort pass eftersom folk var sjuka på jobbet. Tog mig ut och sprang på kvällen eftersom jag öppnade på jobbet igår, alltså i lördags. När jag slutade 4 fick jag semester så nu är jag ledig i 12 dagar!!!! "Firade" genom att grilla hos Emmy med Anna och Cajsa. Ett kvällsdopp tog vi efter maten och sen satt vi på hennes veranda hela kvällen tills jag tog 23.32 bussen hem.
 
Imorgon åker jag, lillebror Kalle, mamma och pappa till Spanien i 10 dagar. Vi ska till södra Spanien och ett ställe som heter Nerja. Ligger ungefär 50 min från Malaga så vi flyger dit och tar sen buss. Ska bli så skönt!!
15 kommentarer