D2Så skönt!! Division 2 nästa säsong! 
0 kommentarer

23.02


Min frisör ringde mig 10.30 och meddelade att hon var sjuk. Så har bokat ny tid på tisdag 10.45, får stå ut några dagar till. Det dryga med detta var dock att 8 minuter tidigare ringde de från jobbet och frågade om jag kunde jobba, meeen det kunde jag ju inte trodde jag i alla fall. Kunde de inte ha timeat varandra lite bättre?! Åkte in till stan med mamma som skulle träna och sen jobba. Köpte hårpiller, silicea, och en ny skinnjacka. Var inte meningen men så blev det.

Nu ska jag varva ner med gossip girl, ska upp 04.20 imorgon eftersom vi ska inventera på jobbet. Butiken öppnar sen 10.00/11.00 tror jag att det var, så då jobbar jag vidare och slutar 16.00. God natt.

0 kommentarer

Hår


Wäh! Imorgon 14.00 har jag bokat en klipptid och jag vet verkligen inte hur jag ska göra. Klippa behöver jag nog egentligen inte ens göra men ska toppa pyttelite ändå tänkte jag. Tycker jag har börjat bli så duktig på att vara snäll mot mitt hår men det är färgningen jag är kluven över. Jag kollar på bilden ovan och älskar färgen samtidigt som jag ändå känner att jag inte vill vara så ljus. 
Något i den här stilen är mer jag känns det som. Eller jag tycker personer som har dessa hårfärger på bilderna passar så bra i dem pga deras hårsvall som säkert är löshår, rättare sagt. Men lutar mot något liknande för mig med, får se vad min frisör Erika säger om den saken!
0 kommentarer