Firestone

En dag senare än utlovat men vad gör det då? Förra veckan var så bra! Jämns veckor är alltid bra för att jag endast jobbar två dagar, om jag inte tagit på mig något extra då vill säga. 
 
i fredags var jag på bio med Anna, Jens och Jens kompis John. Innan bion åt vi tacos hos Anna och Jens. Vi såg Mockingjay och jääääklar vad bra den var, vill ha del 2 nu. Efteråt gick vi ut och tog några glas på O'Learys och sen Interpool. Somnade sen så himla gott bredvid R, så himla bra.
 
Tog 12.39 bussen hem morgonen därpå för att fixa mig för personalfest - julgalan på fyrishov! Sååå lyckad kväll. Herregud. Kolla min instagram om ni vill se lite filmklipp från kvällen - @idaolines. Gillar inte Danny speciellt mycket men just i lördags gjorde jag det lite extra! 
 
I söndags kl 14.00 var det sen dax för match i allians mot Leksand. Blev vinst med 6-3 och jag gjorde på något konstigt vis mål. För övrigt var jag så kass. Nu väntar en lång vecka av jobb, dock är jag ledig idag och imorgon och jobbar istället nästa fredag:) 
1 kommentar
Lena

ALLTSÅ HUR SNYGG! Åh!

Svar: Som duuuuu!
Ida Oline