6 dagar

Imorgon är det Celsiuskampen som gäller, ska vara med och köra dodgeball som är en ny gren för i år, får se hur det går för mig haha! Nu ska jag sova hade jag tänkt, bakis plus ett fyspass med intervaller och styrka har tagit på krafterna... 
0 kommentarer

A little party never killed nobody

Det här är vad jag gjort ikväll. Nu är jag dock heeeelt slut och ska ta lite kvällsfika framför filmen Ego. Så jävla värd det.
0 kommentarer

Miss Decibel

Såhär "fräsch" var jag imorse när jag vaknade. Var på skiva igår med Anna, Lena, Emmy och Micke och Erik från Annas klass, det var sjukt kul. Förade hemma hos Lena och vid 11 tiden kom vi till flustret. Temat var Asian Invasion eller något, och eftersom vi inte orkade klä ut oss så körde vi en prick i pannan och vips så blev vi indier. Lätt som en plätt haha. Sov hos Lenis och imorse käkade vi frukost på hennes balkong, jätte mysigt. Kom hem vid 1 tiden och har sen dess bara legat i sängen. Ska egentligen på träning ikväll, fys, men vet inte hur jag ska ta mig dit nu för pappa måste skjutsa Kalle till hans fotboll + dom jag kollat med har inte haft plats. Att bara ha en förälder med körtkort/inte ha körtkort själv suger... Annars får jag fysa sjäääälv!
0 kommentarer