Imorgon

Imorgon 07.05 lyfter planet från Arlanda, ska bli så jävla skönt att byta ut cirka 19 grader mot nästan det dubbla. Hörs den 31 augusti.
0 kommentarer

Senaste dagarna

 I lördags var jag i Gamla Uppsala och firade Lovisa som fyllt år. Träffade fina tjejerna från klassen som jag inte sett sen studenten, i alla fall vissa, men också lite nytt folk. Vi blev bjudna på mat och massa annat gott och kvällen slutade på Salu. I söndags var jag bakis hela dagen ungefär och igår var jag på stan med Anna och köpte nog lite för mycket saker haha. Växlade i alla fall pengar eftersom jag åker på lördag (iiiihhhh!!!!) och imorgon lär jag nog börja packa... Suck. På kvällen körde vi ett mördar intervallpass med laget med fys efteråt, skönt dock men idag på säsongens första träning i hall med klubba var mina ben som klumpar. Lär dom vara imorgon med eftersom vi har träning igen. Dock ser jag bara positivt på det så att magmusklerna får ta form igen!
0 kommentarer

Roar

Kaaan bli en massa egobilder här nu men ni får stå ut. Har en teori om att jag vänjer mig fortare med håret om jag tar mycket bilder på det. Sorry!
0 kommentarer